Groeikr8

op maat, voor jou

KernTalentenanalyse

"My mission in life is not merely to survive, but to thrive. "

Ben je op zoek naar wie je werkelijk bent, wat je drijft, welke normen en waarden je meedraagt of wat je energie geeft/kost? Ben je op zoek naar verandering, maar twijfel je over wat nu echt belangrijk is voor jou? Dan is een KernTalentenanalyse voor jou een waardevol cadeau.

De KernTalentenmethode brengt op een fundamenteel niveau in kaart wie je bent (aard), wat je ‘zult kunnen’ mits opleiding (potentieel) en wat jouw intrinsieke motivatie is. We leggen hiermee dan ook even je hele persoonlijkheid bloot. Dit laat zien wat jou uniek maakt, wat je sterktes zijn en wat misschien jouw valkuilen zouden kunnen zijn, of waarom je altijd tegen bepaalde zaken (of mensen) aanloopt.

Als je je KernTalentenconstellatie kent, dan zal dit je helpen om keuzes te maken die echt bij jou passen op verschillende gebieden, om je tijd te vullen met dingen die je batterijen weer opladen en om weer balans te ervaren.

Ik help je graag verder om stappen te zetten en actief aan de slag te gaan met de vragen die op je pad komen.

KernTalentenanalyse € 385 (incl. BTW)

-KernTalentenanalyse en verslag

Studiekeuzebegeleiding

"We all can dance when we find music we love. "

Dansend door het leven gaan, of zelfs door je opleiding, hoe begin je daaraan?
Wat als “later als ik groot ben wil ik…“ plots nu is en je twijfelt nog. Of misschien weet je nog niet goed wie je bent en waar je heen wil? Misschien ben je wel zo goed als zeker van je keuze, maar wil je toch nog even bevestiging. Je staat voor een grote beslissing en misschien kan je hierbij toch wel wat hulp gebruiken?

Een keuze maken, die nadien niet de juiste voor jou blijkt, wil je liever niet. Het kost je energie, geld en jammer genoeg soms ook wel wat zelfvertrouwen. Hoe maak je een keuze die helemaal bij je past? Die jou nog sterker in je schoenen laat staan? Welke richting is echt op jouw lijf geschreven, laat je er dansend doorheen walsen, of doet je met een lach weer verder gaan na een kleine omweg? Welke opleiding of richting zorgt dat je uitkijkt naar een fijne job met boeiende inhoud, een spannende carrière, … waar jij vol goesting en met talent aan begint?

Een KernTalentenanalyse verdient zichzelf snel terug. Het geeft je de mogelijkheid om een duurzame, juiste keuze te maken. We kijken naar welke talenten je al hebt en welke talenten er mogelijk nog verborgen zijn, maar wachten om ontwikkeld te worden. Aan hokjesdenken doen we niet. We kijken naar jou in al jouw facetten. Na de analyse overlopen we samen welke richtingen jouw interesse wekken, hoe deze aansluiten bij jouw KernTalenten en waar mogelijke moeilijkheden liggen. Het kiezen doe je uiteindelijk zelf, maar wel met de juiste tools in handen.

Studiekeuzebegeleiding € 315 (incl. BTW)

-KernTalentenanalyse en verslag
-Studiekeuzeoefening

Loopbaanbegeleiding

"Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending"

Een groot deel van ons leven brengen we al werkend door. Het is dan ook belangrijk om deze tijd bewust in te vullen.

Er kunnen enorm veel redenen zijn waarom loopbaanbegeleiding iets voor jou is. Ik som er enkele voor je op:

 • Je werkt wel graag, maar toch heb je het gevoel dat er nog iets mist in je huidige job.
 • Je voelt aan dat dit niet de juiste plek is voor jou.
 • Misschien kost je huidige job je wel energie of krijg je niet (meer) de voldoening die je zoekt.
 • Je bent toe aan een carrièreswitch en wil uitzoeken welke richting je uit wil gaan.
 • Je vraagt je af of ondernemerschap iets voor jou is.
 • Je twijfelt of die aangeboden promotie wel bij je past.
 • Je wil weten welke taken je energie geven en welke taken je energie kosten.


Herken je jezelf hierin?

We starten met het duidelijk krijgen van jouw loopbaanvraag.

Daarna verdiepen we ons in jouw kerntalenten, zodat je beter in staat zult zijn om te kiezen voor een job, of activiteit die het best bij jou past op elk moment van je leven? Met deze analyse breng ik niet alleen je persoonlijkheid, je waardevolle talenten en je drijfveren in kaart, maar ook je energiegevers en energievreters. Het verslag dat je krijgt, kan je heel je leven opnieuw raadplegen bij het maken van belangrijke keuzes, zowel professioneel als privé, bij vragen over jezelf of waarom je soms dingen wat lastiger vindt.

Na de analyse gaan we actief aan de slag met jouw kerntalenten, bekijken je jouw huidige loopbaan en mogelijke stappen of kijken we verder naar een andere opportuniteit. Ik sta je bij om tot een duurzame en positieve keuze te komen, zodat je met plezier (weer) aan de slag kan gaan en je je op professioneel vlak opnieuw springlevend voelt!

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques

€ 45 (incl. BTW) voor een traject van 4u
of € 90 (incl. BTW) voor een traject van 7u

Door op het logo ‘loopbaancheque’ te klikken, kom je te weten of je hiervoor aanmerking komt en kan je jouw loopbaancheque meteen aanvragen.

Loopbaanbegeleiding € 665 (incl. BTW) 

Perfectionismecoaching

"You were born to be real, not to be perfect "

Als iemand last heeft van perfectionisme, dan betekent dit dat hij uit evenwicht is. Je stuurt jezelf bijna uitsluitend aan via het denken. Het voelen, intuïtie en creativiteit worden genegeerd. Dit toont zich door volgende gedragingen:

 • Voortdurend nood aan bevestiging en aanvaarding door anderen
 • Pleasegedrag
 • Conflicten vermijden
 • Anderen belangrijker vinden dan zichzelf
 • Onrealistische en/of onbereikbare kwaliteitseisen stellen
 • Enkel die dingen zien, horen en voelen die niet oké zijn volgens jouw normen
 • Veel denken en vaak piekeren
 • Controledwang
 • Angsten
 • Uitstelgedrag – of het tegenovergestelde: alle taken onmiddellijk moeten doen
 • Moeite hebben met kiezen of beslissen
 • Teveel verantwoordelijkheid op jou nemen en teveel taken naar je toetrekken
 • Je grenzen niet respecteren waardoor je uitgeput raakt
 • Jezelf niet oké kunnen vinden
 • Niet van jezelf kunnen houden


De voortdurende stress op het lichaam zorgt er voor dat je kwetsbaarder wordt en niet meer optimaal kan functioneren. Het hindert je in jouw doen en laten en kan bijvoorbeeld lijden tot hoofdpijn, migraine, maag- darmklachten, klachten van het zenuwstelsel, maar ook bv. tot burn-out of depressie.

Herken je jezelf hierin? Dan is het perfectionismecoachingtraject iets voor jou!  Door middel van de OCP-methodiek (Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme) zorg ik dat je terug in staat bent om vol zelfvertrouwen je authentieke zelf te zijn in iedere situatie. Oude patronen zoals controle, uitstelgedrag, compensatiegedrag enz., maken plaats voor jezelf kunnen appreciëren en aanvaarden, doelgerichtheid, spontaniteit, verbeterde relaties, mentale rust…

Klinkt dit als muziek in je oren? Ik begeleid je graag in jouw traject!

Perfectionismecoaching

4 sessies € 320 (incl. BTW) 

-We bespreken het patroon, brengen een nieuw patroon in jouw onderbewuste en sturen bij waar nodig

3 bijkomende sessies € 240 (incl. BTW)

– Verdere verdieping bij een sterk aanwezig belemmerend patroon