Groeikr8
KatrienVerheyen_Groeikr8_talentcoach

Katrien Verheyen

Talentcoach @ Groeikr8

Over mezelf

Allereerst welkom op de website van Groeikr8!

Mijn naam is Katrien Verheyen, partner van Tim en trotse mama van 2 kindjes die me uitdagen, confronteren en scherp houden. Ze motiveren me om mijn eigen dromen na te jagen, want dat is wat ik ook wil dat ze zelf zullen doen.

In een eerdere loopbaan werkte ik als administratieve duizendpoot met kennis van boekhouding en personeelsadministratie. Ik besloot het roer helemaal om te gooien en de ondernemer in mij mee de koers te laten bepalen.

Met vallen en opstaan ontdekte ik wie ik zelf ben, waar ik voor sta en wat er voor mij echt toe doet in het leven. Wat een mooi cadeau om dit te kunnen omarmen en wat ben ik dankbaar voor de lessen die ik op mijn pad mocht leren.
Ik hou ervan om creatief bezig te zijn, om waar mogelijk structuur aan te brengen, om te analyseren en om mijn batterijen op te laden in de natuur of met geliefden. Het glas is voor mij altijd halfvol en mijn honger naar leerstof altijd aanwezig.

Ik maak er graag mijn levensmissie van om anderen op hun pad bij te staan, hen te helpen groeien waar het kan en hen wat warmte en kracht mee te geven. Groeikr8! Om, wanneer daar nood aan is, een plaats te bieden waar je weer tot jezelf en tot rust kan komen en van waaruit je met de juiste tools in handen je weg kan verderzetten. Ik hoop je vertrouwen en inzicht in jezelf mee te geven en je de mogelijkheid te bieden om weer balans te vinden, als die even zoek was.

Opleiding & Specialiteiten

Opleiding